Missie survivalteam.nl;
Streven naar een hoogwaardig trainingsniveau voor onze leden.

 

Visie survivalteam.nl;
Kennis en kunde van leden verrijken door te faciliteren. Survival/triathlon/adventure-gerelateerde clinics/ workshops te organiseren. Volwaardig trainingsbos te onderhouden, waar alle leden vanaf wedstrijd-recreant niveau tot LSR- niveau tot zijn maximale kunnen kan trainen, op alle gebieden.

 

Survivalteam.nl is een kleine survival trainingsvereniging. Wekelijks wordt er getraind op onze eigen trainingslocatie, grenzend aan het Nijreesbos te Almelo.

Dit privé-terrein wordt door de survivalgroep zelf onderhouden en grenst aan een prachtig groot bosgebied met glooiende zandhellingen en een keur aan goede paden.

Momenteel zijn er zo’n 30 hindernissen aanwezig, die op 101 manieren overwonnen kunnen worden.

De leden van Survivalteam.nl nemen tevens regelmatig deel aan diverse andere wedstrijden, zoals Adventure Races, City/Crossruns, MTB-, Run-Bike-Run wedstrijden en Triatlons.

We hebben leden op alle niveaus, echter is het vrijwel noodzakelijk dat een aspirant-lid kan touwklimmen en ongeveer 10 kilometer aan 1 stuk kan (hard)lopen.

Schroom echter niet, trek de stoute schoenen aan en kom eens vrijblijvend meetrainen met onze gezellige club!

Onze leden komen uit alle Twentse windstreken, dus meerijden of fietsen is vaak geen probleem.

 

Trainen om te winnen!

Bij survivalteam.nl train je om te winnen! Niet alleen maar wedstrijden of kampioenschappen maar ook heel andere uitdagingen. De een traint om sterker te worden, de ander om sneller te worden.
Gezonder leven of klaar stomen voor een fysieke uitdaging? Vooruitgang en herstel. Bij survivalteam.nl vind je plaats voor JOU uitdaging.