Trainingen zijn er op:

woensdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur

zondagmorgen van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Daarnaast is er onder reglementaire voorwaarden (zie HH) ook de mogelijkheid om op andere tijden te trainen. (bij ploegendienst bijvoorbeeld). In het kort kun je bij ons vaker terecht onder voorwaarden.

 

Gratis!

Wil je kennismaken met de survivalsport? Volg dan eens gratis en zonder enige verplichting maximaal vier proeftrainingen! Neem contact op via de website en wij zorgen ervoor dat er goede begeleiding is. Helaas bieden wij geen jeugdtrainingen aan.

4X op woensdagavond startend op de eerste woensdag van de maand.

 

Programma:

De trainingen zijn desgewenst individueel of in samenwerking met een maatje. Na een gezamelijke warmloopronde en warming-up is iedereen vrij om zijn eigen trainingsvorm te kiezen naast de schema's of alternatieven die worden aangeboden. Er zijn diverse trainingsschema’s beschikbaar en hierbij wordt rekening gehouden met het niveau per persoon. Het is dus mogelijk om zelf een programma te volgen. Iedere survivalrunner kan hiermee zijn eigen training bepalen. Het Bikkelbos is compact en overzichtelijk. Hulp of advies is altijd aanwezig.
Zowieso worden tips en truucs uitgewisseld, en het kan voorkomen dat één van de dagtrainers je uitdaagd voor een extreme training!

 

Kleding:

De kleding die je wilt dragen is geheel vrij. Wel willen je het volgende kledingadvies meegeven: -Goede hardloopschoenen (oud) met goede grip. -Strakke hardloopbroek (tight) evt. zonder rits ivm touwklimmen. -Thermoshirt of shirt met lange mouwen. -Oud T-shirt. (eroverheen) -Bidon met drinken -Géén sieraden of handschoen!
Eén en ander natuurlijk afhankelijk van het weer…
Survivalteam.nl heeft inmiddels contacten met de beste kledingleveranciers. Een shirt, tight of meer behoort tot de mogelijkheden!

Sieraden zijn niet toegestaan.

 

Tarieven:

Natuurlijk mag je eerst vier keer meetrainen om te kijken of het echt wat voor je is. Daarna vragen we wel van je om lid te worden van Survivalteam.nl, dit heeft ook een juridische- en verzekeringstechnische reden. Het lidmaatschap is € 140,00 per jaar (voor +100 trainingsmogelijkheden per jaar!)
Het is in bijzondere gevallen mogelijk een tijdelijk lidmaatschap aan te vragen. Meer info via contact, secretariaat@survivalteam.nl.

 

Lidmaatschap SBN:

Wij verplichten onze leden om lid te worden van Survival Bond Nederland (SBN). Onze trainingslocatie Bikkelbos wordt jaarlijks (goed)gekeurd door de parcourscommissie van de SBN. De SBN biedt haar leden een aanvullende ongevallenverzekering aan. Hiervoor is lidmaatschap van de SBN een voorwaarde. Kijk hiervoor op de website van de SBN. Meer info via contact, secretariaat@survivalteam.nl.

 

Website:

Onze website is twee-ledig. Op de eerste plaats houden we elkaar en het wereld-wijde-web op de hoogte van onze belevenissen en plannen. Ten tweede is het een informatiebron voor diegene die in ons of de survivalrunsport zijn geïnteresseerd.

 

Locatie:

Klik hier voor een kaart van onze trainingslocatie

 

Meer informatie?

Meer info via contact.